Zendingen veilig verpakken

Geplaatst op
Wikkelmachine

Pallets die vol met dozen staan, of andere producten moeten veilig en goed worden verpakt voor ze op transport gaan. Maar ook bij het in en uitladen moeten de goederen stevig en veilig op de pallet blijven staan. Door gebruik te maken van een wikkelmachine zorg je ervoor dat alle spullen zijn ingewikkeld met folie, veilig om ingeladen te worden en vervoerd naar de klant. Pacomaeurope.com heeft verschilende soorten wikkelmachines voor je bedrijf, kies een efficiënte machine om kosten en tijdbesparend te werken.

Wikkelmachine

Bespaar tijd en geld door efficiënter te werken

Het is natuurlijk de bedoeling dat je met een wikkelmachine je verzendingen efficiënter inpakt, minder tijd en minder kosten. Maar ook om goederen of producten op te slaan kun je de machine gebruiken, wikkel de producten of gereedschappen in folie en ze zijn voor eventueel jaren tegen stof en vuil beschermd. Wil je een machine aangepast hebben voor je bedrijf, dan heeft pacomaeurope.com een eigen technische dienst die een machine kan aanpassen aan je wensen.

Wikkelmachine

Uitstekende machines van SIAT

Er is de laatste jaren een uitstekende band opgebouwd met het bedrijf SIAT, deze leveren een uitstekende wikkelmachine. De machines zijn van zeer hoge kwaliteit, vervaardigt en ontwikkeld met de beste onderdelen. Zoek je een volautomatische wikkelmachine, of een halfautomatische bij pacomaeurope.com vind je de beste machines. Het bedrijf maakt alleen gebruik van de nieuwste technieken en machines, zodat ze altijd het beste aan de klanten kunnen leveren. Ook andere merken waarmee wordt samengewerkt zijn van hoge kwaliteit wat het bedrijf ook eist.