Werkschoenen sneakers, veiligheid hoeft niet saai te zijn.

Geplaatst op
werkschoenen sneakers

Sinds Charles Goodyear in 1839 gevulkaniseerd rubber uitvond, is het hard gegaan met de ontwikkeling ervan. In 1860 begonnen mensen sportschoenen te dragen met rubberen zolen om cricket en tennis te spelen, deze ontwikkeling heeft zich voortgezet in modieuze werkschoenen sneakers voor een sportieve uitstraling. Sneakers zijn populaire schoenen waar we met z’n allen jaarlijks veel geld aan uitgeven.

Maar hoe geliefd ze ook zijn, voor de veiligheid hoef je ze niet te dragen. Op de werkplek word je gedwongen om een goedgekeurde werkschoenen te dragen, helaas ziet de standaard werkschoen er niet zo gelikt uit als een sportieve sneaker, maar daar is de laatste jaren veel verandering in gekomen.

werkschoenen sneakers

Een werkschoen met een sportieve look.

Heb je een baan waarin je PBM’s moet dragen die voldoen aan de veiligheidseisen, dan ben je meestal gedwongen stijl en comfort op te offeren voor bescherming en duurzaamheid. Maar dankzij www.werkschoenen.shop behoort deze beperkte keuze nu tot het verleden. Werkschoenen die aanvoelen en ogen als modieuze alledaagse sneakers, maar je bescherming geven als een stevige werkschoen.

Dankzij hun hightech materialen verpakt in een modern ontwerp, voldoen deze werkschoenen aan alle veiligheidseisen zoals: teenbescherming, slipvast, schokabsorptie, onpenetreerbare tussenzool en waterdichtheid. Vergelijkend met de doorsnee werkschoen zijn ze flexibel, ademend, licht, comfortabel en modern.

werkschoenen sneakers

Een sportieve werkschoen voor elk beroep.

Er zijn beroepen waar je plotseling noodgedwongen snel uit de voeten moet kunnen. Werken in een ziekenhuis is zo’n beroep. Rennen naast een brancard of vlug naar een patiënt. Bij dit soort beroepen wordt het uiterste van de voeten gevraagd, en toch speelt veiligheid hierbij ook een grote rol.

Veel medisch personeel loopt daarom ook op werkschoenen dat veel meer weg heeft van hardloopschoenen, omdat ze beter uit de voeten kunnen en toch dezelfde veiligheid genieten. Voeten hebben het zwaar te verduren bij staande beroepen, daarom hoeft het comfort en stijl bij het kiezen van de juiste werkschoenen er nog niet bij in te schieten. Bestel daarom je sportieve werkschoenen bij www.werkschoenen.shop.