Website op afbetaling

Geplaatst op
website op afbetaling

Bij IWA groep kun je makkelijk en eenvoudig een Website op Afbetaling aanschaffen. Wat houdt dit precies in? Wij realiseren jou gewenste website in een CMS naar keuze. De website wordt helemaal op maat gemaakt en alles wat jij erin wilt hebben wordt goed van te voren afgesproken.

website op afbetaling

Wij verwerken alle plug-ins en functionaliteiten die nodig zijn om de website of webshop naar behoren te laten functioneren. Jij kan er vervolgens voor kiezen om dit totale bedrag in 12 of 24 termijnen te betalen! Op deze manier kun jij de website helemaal laten maken zoals jij dat wilt. Nu hoef je je ook geen zorgen te maken over hoge aanschafkosten.

Wij proberen ondernemers op deze manier te helpen. Een website kan aardig wat kosten. Vooral als je bepaalde functionaliteiten in je website wilt hebben.

Doordat je de website op afbetaling bij ons kunt afnemen kun je alles laten terugkomen in je site wat je er graag in wilt hebben.

Website op afbetaling in verschillende CMS.


Bij IWA groep maken wij websites in verschillende CMS. Wij werken met WordPress, WooCommerce, Magento, Laravel, Joomla, Shopify, Lightspeed. Elk systeem heeft zo zijn eigen voor en nadelen. Voordat we het traject aangaan bespreken we met de klant altijd wat er precies moet gebeuren. Wat voor een soort website heb je precies nodig.

Vervolgens kijken wij welk systeem hier het beste bij past.

Website op afbetaling inclusief SEO.


Wanneer jij de website op afbetaling bij ons aanschaft kun je gebruik maken van een aantal andere services. Wanneer jij een website hebt moet je natuurlijk ook bezoekers krijgen. Wij doen dit door middel van SEO. SEO staat voor zoekmachine optimalisatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *