Uniek systeem zonder draaiende koelelementen

Geplaatst op
fanless PC

Iedereen herkent het wel, een computer die warm wordt gaat de fan van draaien om te koelen, dit genereert vaak best herrie. Niet overal kun je herrie hebben, stel dat er een aantal computers draaien in een ruimte wordt de herrie wel overheersend. Ikbenstil.nl heeft een fanless PC die niet voorzien is van draaiende onderdelen, geen geluid is het resultaat en de duurzaamheid van de computer wordt ook verlengd. De kasten kunnen in iedere ruimte staan omdat die bestand zijn tegen stof, en sommige modellen zelfs tegen vocht. 

Geen verlies van kracht

Omdat de computer van ikbenstil.nl een fanless pc is betekent dit niet dat er kracht verloren gaat, het enige wat verloren gaat is geluid. Ook voor thuis betekent dit dat je de computer in iedere ruimte neer kunt zetten, zelfs in de slaapkamer kun je dit geruisloze model plaatsen. Wil je de computer in een fabriek gaan gebruiken of een andere industriële ruimte wordt er ook gedacht aan de aansluiting voor randapparatuur. Vaak zijn er andere aansluitingen nodig dan een computer voor thuisgebruik.

Ruim aanbod van computers

Behalve aan fanless PC is het aanbod van computers bij ikbenstil.nl erg groot, computers voor zowel de industriële markt als voor thuisgebruik. Een computer die geen fan heeft vraagt lang niet zoveel onderhoud en gaat in de meeste gevallen ook langer mee. Bij veel bedrijven en instellingen is de computer een favoriet onderdeel van het bedrijf, de combinatie van hard en software maakt dit tot een uniek geheel.