Stickers voor een verpakkin

Geplaatst op
etiketten op rol

Heb je veel producten en wil je direct zien wat er in het magazijn ligt of in de schappen van je winkel? Met etiketten op rol weet je dit direct, zet de naam van het product op de sticker en je hoeft nooit meer te zoeken of je eigen af te vragen wat er in de verpakking zit. De etiketten kun je namelijk ook laten maken in diverse materialen en kleuren, in de vorm die jij wenst. Heb je een juwelier dan kun je bijvoorbeeld leuke hartjes laten maken met de naam van je winkel erop. 

Waarom de stickers op een rol?

Met etiketten op rol kun je in een korte tijd veel producten voorzien van een stickertje, tevens passen de rollen ook in een etiketteermachine. Geen losse stickervellen meer die je kwijt kunt raken, economisch is het dus nog voordeliger ook dan de andere manieren. Bij de etiketten heb je ook de keuze uit papieren of een plastic uitvoering, beiden soorten hebben zo zijn eigen voor en nadelen. 

Manieren om te printen

Bij het printen van etiketten op rol zijn er verschillende mogelijkheden, met foliedruk heb je werkelijk eindeloze mogelijkheden wat betreft kleuren. Heb je alleen stickers nodig om te labelen voor producten dan kun je al goed uit de voeten met thermal transfer etiketten. De opdruk op de sticker blijft lang zitten, dit heeft te maken met de manier van printen. Normaal gesproken is er een coating nodig, gelukkig hoeft dit bij deze etiketten niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *