Relatiegeschenk of promotieartikel? Bedrukte mokken doen het altijd goed!

Geplaatst op
mokken bedrukken

Als je jezelf of je bedrijf op een positieve manier wilt laten gelden en je wenst dit ook eens buiten de digitale wereld om te doen, dan kom je al snel terecht bij het verstrekken of uitdelen van promotieartikelen en relatiegeschenken. Een lastig te beantwoorden vraag is dan nog wel voor welk artikel je hierbij gaat. De mogelijkheden zijn wat dit betreft namelijk extreem uiteenlopend. Producten die het hierbij altijd goed doen zijn ontegenzeglijk mokken. Een mok is namelijk reuze handig, je kunt er vaak vele jaren van gebruik maken en het is ook daadwerkelijk een waardevol cadeau. Ga maar na: voor een kwalitatief goede mok betaal je in een winkel al snel meer dan een tientje. Uiteraard laat je dan wel eerst een aantal mokken bedrukken (mogelijk met het logo van je bedrijf) door een externe drukspecialist. In de alinea hieronder helpen je op weg met het vinden van een dergelijke, goede specialist.

mokken bedrukken

Kies een meegaande en diverse externe specialist

Als je een externe professional zoekt om een setje mokken te laten bedrukken, kies er dan voor in zee te gaan met een deskundige die het volgende kan bieden:

  • Voordat je tientallen of honderden mokken gaat laten bedrukken wil je vanzelfsprekend eerst zeker weten dat deze niet mislukken. Een gratis drukproef moet dan ook tot de mogelijkheden behoren.
  • Wat betreft de vormgeving mag er enige variatie zijn, zodat je iets te kiezen hebt.
  • De stijl van de mok en die van de bedrukking zouden zowel professioneel als informeel van aard moeten kunnen zijn, zodat je je eigen favoriete stijl kunt kiezen.
  • Men maakt als het goed is gebruik van verschillende technieken om bedrukkingen te plaatsen.
  • Om het geheel af te maken zou het aardig zijn als je bij dezelfde specialist ook bijpassende kopjes of schotels kunt bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *