Ontvangstmeubilair: waar kunt u dit voor een goede prijs kopen?

Geplaatst op

Voor ons nieuwe bedrijfspand hebben wij nieuw ontvangstmeubilair nodig. Het oude ontvangstmeubilair was niet meer van deze tijd en daarbij was dit ontvangstmeubilair ook versleten. Doordat zowel klanten als personeel vaak in werkkleding plaatsneemt op het ontvangstmeubilair, verbaasden wij ons dat het meubilair zich nog zo goed heeft gehouden. Wij wilden voor het oude ontvangstmeubilair dan ook goed meubilair terug. Wij hechten een hoge waarde aan het ontvangstmeubilair omdat dit het visitekaartje is voor uw bedrijf. Stelt u zich eens voor dat u te gast bent in een bedrijf. U komt binnen en mag plaatsnemen op een bank. Indien deze bank er niet verzorgd uitziet zal dit invloed hebben op het beeld dat u van het bedrijf heeft. Zoals men wel eens zegt: een eerste indruk kan niet worden overgedaan. Omdat de herkomst van ons oude meubilair niet bekend was, waren wij genoodzaakt om onze zoektocht van voor af aan te beginnen. Wij hebben bij andere bedrijven gekeken naar het ontvangstmeubilair dat zij hadden. Wat was de kwaliteit van dit meubilair, was het ook bestand tegen zand en vocht dat dagelijks bij ons vrijkomt uit de werkkleding die wordt gedragen. Zo waren er een aantal criteria die voor ons golden. Uiteindelijk wilden wij ook graag weten bij ons vergelijkingsmateriaal, wat het gekost heeft. Ondanks dat wij niet wilden besparen op goed meubilair, vonden wij dit wel prettig om te weten. Wij hebben op deze manier een vergelijkend onderzoek gedaan bij andere bedrijven. Het ontvangstmeubilair van één bedrijf sprong er voor ons uit. Ons werd verteld dat dit ontvangstmeubilair aangeschaft is via de website zevenbergen-bv.nl . Wij zijn toen ook naar deze website gegaan om te kunnen zien wat dit bedrijf zoal kan leveren.

Ontvangstmeubilair en meer

Op de website van zevenbergen-bv.nl zagen wij dat het bedrijf gehele kantoorinrichting kan verzorgen. Wanneer het gaat om eenheid, rust en een professionele uitstraling dan kan uniform meubilair hierin een grote rol spelen. Omdat wij dit een belangrijk uitgangspunt vinden, en wij gelukkig niet regelmatig van interieur wijzigen, hebben wij ons naast ontvangstmeubilair ook gericht op ander meubilair in onze ontvangsthal. Op de website hebben wij verschillende voorbeelden gezien van wat het bedrijf levert. De kwaliteit van de meubels die wij van dit bedrijf hebben gezien, zagen wij ook terug op de website. Het visitekaartje dat dit bedrijf heeft opgebouwd vertaald zich in een hele professionele website. Wij hebben via de website contact opgenomen met het bedrijf. Wij hebben toen onze situatie uitgelegd en gevraagd of het bedrijf met ons mee kon denken. Wij hebben uitgelegd wie onze klanten zijn, en waar het eventuele ontvangstmeubilair aan zou moeten voldoen. Denkt u hierbij aan vochtbestendig, slijtvast en dergelijke. De medewerker heeft hierop contact met ons opgenomen en heeft ons hierin erg vriendelijk en dienstbaar opgesteld. Dit vonden wij erg prettig omdat wij zelf geen meubelspecialisten zijn. Wij vonden het daarom fijn dat de medewerker mee dacht in de aanschaf van ons ontvangstmeubilair. Daarnaast kon deze medewerker ook met ons meedenken over het overige interieur dat wij hierbij wilden aanschaffen. Uiteindelijk zijn wij op deze manier samen met het bedrijf tot een totaal gekomen. Ons ontvangstmeubilair bestaat nu uit een aantal banken, een lange tafel met flink wat bijpassende stoelen.

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden die dit bedrijf kan bieden?

Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf voor goed en kwalitatief ontvangstmeubilair? Gaat u dan eens:

  • Naar de website van Zevenbergen BV
  • Een inventarisatie maken samen met dit bedrijf van wat uw nodig heeft
  • Een bestelling plaatsen bij dit bedrijf voor goed kantoormeubilair

Wij zijn ontzettend tevreden met de kwaliteit van de geleverde producten en hopen dat u ook zo goed als ons geholpen zult zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *