Kalkhoff fietsen zijn een klasse apart

Geplaatst op

Als je op zoek bent naar een écht goede elekrische fiets, met alle opties die je je maar kunt wensen, dan is het tijd om eens te kijken bij Kalkhoff fietsen. Deze fietsen zijn echt een klasse apart. Ze zijn stevig, hebben een accu en motor van de allerbeste kwaliteit en zien er ook nog eens heel hip uit. Nu zul je denken dat het uiterlijk van een fiets er niet echt toe doet. Maar niets is minder waar. Oké, je gaat misschien niet perse uit van de mooiste fiets die je ziet, maar als je de keuze hebt uit "mwoah" en cool design, dan ga je zeker weten voor het laatste. En dan kom je al snel uit bij Kalkhoff fietsen.

Kalkhoff fietsen zijn er in meerdere varianten

Van 5 tot 8 handmatige versnellingen, maar ook traploos. Van een prachtige fiets met een lage instap tot een prachtige fiets met een iets hogere instap. Je been over het zadel gooien? Dat hoef je bij Kalkhoff fietsen niet meer te doen. De actieradius van de Kalkhoff fietsen is altijd 80 tot 150 kilometer. Net afhankelijk van hoe intensief je de trapondersteuning gebruikt. Deze fietsn zijn allemaal uitgevoerd met een krachtige middenmotor. Deze is zó verwerkt in het frame dat je heel goed moet kijken om 'm te zien!

Het grote voordeel van een middenmotor

Een middenmotor bij een elektrische fiets geeft aan dat de motor in het midden van de fiets is geplaatst. In het geval van Kalkhoff fietsen niet onder het zadel maar in de stang voor het stuur. Hierdoor heb je een erg stabiele fiets die goed te managen is. Het zwaartepunt ligt immers in het midden. Hierdoor zijn Kalkhoff fietsen ook goed te handelen voor mensen die wat minder fysieke kracht hebben. Zelfs het neerzetten en weer pakken van je fiets kost je maar weinig energie.

Hoe weet ik of mijn accu nog voldoende is?

Wanneer je een lange rit gaat maken, wil je tussendoor wel even zien of je accu nog opgeladen moet worden. Dit opladen kun je doen bij iedere stop langs de weg, maar hoeft natuurlijk alleen als de accu bijna leeg is. Door het grote display kun je precies zien in welke staat je accu is. Je kunt dan goed inschatten of je de tocht in één keer kunt voltooien of dat je tussendoor nog een keer moet opladen. Maar met een actieradius van 80-150 kilometer kom je echt een heel eind!