Drie unieke keuzes voor je kerstpakket in 2020

Geplaatst op
Kerstpakket 2020

Het is elk jaar weer een opgave en het lijkt alleen maar moeilijker te worden: het kiezen van een leuk kerstpakket. Ieder mens is anders en het is best lastig om een kerstpakket voor 2020 uit te kiezen waar iedereen blij mee zal zijn. Het was een turbulent jaar dus je wil graag echt iets goeds doen voor je werknemers maar het moet ook origineel zijn. Hoe doe je dat?

Unisex opties

Originele ideeën genoeg

Gelukkig kan je tegenwoordig alle kanten op met kerstpakketten. Je hoeft al lang niet meer dat standaard flesje wijn of dat pakket met borrelhapjes te geven. Er kan heel veel. Hier een aantal originele suggesties voor vooruitstrevende bedrijven:

  • een pakket met verwenproducten zoals Rituals of Lush
  • een donatie of actie uitvoeren voor een goed doel op naam van je medewerkers
  • je medewerkers zelf een cadeau laten uitkiezen

Een donatie

Met name als je een bedrijf bent dat maatschappelijk verantwoord onderneemt en duurzaamheid hoog in het vaandel hebt staan dan is een donatie doen in naam van je medewerkers een leuk idee. Houd er wel rekening mee dat 2020 een turbulent jaar was en dat sommige mensen misschien juist nu graag een extraatje ontvangen dat echt voor henzelf is. 

Medewerkers

Verwennen

Er zijn een hoop merken die heerlijke verwenproducten maken die ook verantwoord zijn. Lush en Rituals bijvoorbeeld maken geurtjes, zeep, crèmes en meer die allemaal dierproefvrij zijn ontwikkeld. Zo draag je ook je steentje bij aan een betere wereld voor iedereen, inclusief dieren.