Check je bedrijfsnaam voor je begint

Geplaatst op

Heb je een nieuw bedrijf in gedachten of opgericht? Ten eerste, gefeliciteerd natuurlijk met een nieuw, mooi begin. Dit kan een nieuw hoofdstuk in je leven zijn. Ten tweede, heb je je bedrijfsnaam van te voren gecheckt? Het zou zonde zijn als het een kort hoofdstuk wordt dat meteen tot een einde komt of herschreven moet worden. Want als je bedrijfsnaam al in gebruik is dan is het verhaal snel klaar. Je wilt natuurlijk gewoon aan de slag kunnen met je bedrijf en met de bedrijfsnaam die je daarvoor in gedachten hebt. Laat daarom je bedrijfsnaam checken door Onel. 

Onel trademark specialisten

Bij de trademark specialisten van Onel kan je je onder andere je bedrijfsnaam checken. Je kan ook, zoals je het al raad, je bedrijfsnaam vast laten leggen als trademark. Maar dat is stap twee. Stap één is het checken van je bedrijfsnaam. Dat doen de specialisten daar voor je. Waarom zou je je bedrijfsnaam laten checken door Onel? Je hebt toch ook Google! Nou, niet alles is te vinden op de gebruikelijke zoekmachines of het internet. Daarom gaan de mensen van Onel alles onderzoeken om voor jou uit te zoeken of je bedrijfsnaam nog niet in gebruik is

Beginnen zonder zorgen

Doe je dat niet, je bedrijfsnaam checken, en is je gekozen naam wel in gebruik, dan kan je een rechtszaak krijgen van het al bestaande bedrijf. De kans dat je dat wint is vrij klein, aangezien dat bedrijf je dus al voor was. Ook hoef je je geen zorgen meer te maken over het veranderen van je bedrijfsnaam als deze is gecheckt. Het veranderen van een bedrijfsnaam is vaak schadelijk voor je klankbasis, die al gewend zijn aan je vorige naam. Ook voor de marketing scheelt dit veel gedoe. Laat daarom je bedrijfsnaam checken bij Onel voor je begint met je bedrijf.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *