Nieuws

Ontvangstmeubilair: waar kunt u dit voor een goede prijs kopen?

Voor ons nieuwe bedrijfspand hebben wij nieuw ontvangstmeubilair nodig. Het oude ontvangstmeubilair was niet meer van deze tijd en daarbij was dit ontvangstmeubilair ook versleten. Doordat zowel klanten als personeel vaak in werkkleding plaatsneemt op het ontvangstmeubilair, verbaasden wij ons dat het meubilair zich nog … Lees verderOntvangstmeubilair: waar kunt u dit voor een goede prijs kopen?

Wat is zoekwoord kannibalisatie en hoe los je het op?

Als je een website succesvol wilt laten ranken in de organische zoekresultaten van Google, dan is het belangrijk dat je zoekwoord kannibalisatie voorkomt. Met deze term wordt bedoeld dat meerdere pagina’s op je website over dezelfde zoekwoorden gaan. Misschien heb je momenteel dan ook meerdere … Lees verderWat is zoekwoord kannibalisatie en hoe los je het op?

Ringband bedrukken

Wist je dat er geen betere communicatiemiddel is dan de ringband? Het zorgt ervoor dat alles overzichtelijk en op een representatieve manier staat. Uiteraard kan je dit op meerdere manieren doorvoeren. Zo kan je ervoor kiezen om de ringband te bedrukken, lamineren, papieromplakt of gelast. … Lees verderRingband bedrukken