Ben jij ook gek van online shoppen? Lees deze 3 hacks voor een nog betere ervaring

Geplaatst op

Voor iedereen met een online shop verslaving; je bent niet de enige! Sinds een paar jaar is online shoppen de nieuwe norm, en zijn we nauwelijks meer in de winkelstraten te vinden. Niet zo gek, wie heeft er nou zin om door die drukte heen te lopen, en constant in de rij te staan voor de paskamers of kassa? Om nog maar niet te spreken over de vreselijke verlichting in de paskamers. Nee, wij zijn fan van online shoppen! In deze blog lees je nog 3 tips om je ervaring met online shoppen nóg beter te maken!

Filteren, filteren en nog eens filteren

Vaak shop je online met een ‘plan’, je bent naar een bepaald artikel op zoek. Ik shop zelf graag bij grote modeketens, zoals H&M, Zara of Asos, maar het nadeel heirvan is dat ze een énorm assortiment hebben. Je kunt het jezelf echt een stuk makkelijker maken door vooraf filters in te stellen, voordat je gaat scrollen. Filter bijvoorbeeld op kleur, maat, pasvorm, merk, prijs, en producttype om je online shop ervaring een stuk efficienter en makkelijker te maken.

Kijk verder dan je neus lang is

Zoals ik hierboven ook noem shop ik zelf graag bij grote ketens zoals Zalando, de Bijenkorf, Asos, Topshop, Zara en meer van deze soort. Het aanbod is groot en de prijzen zijn leuk, maar dit heeft ook het nadeel dat de rest van je omgeving deze kleding waarschijnlijk ook draagt. Uniek is het dus niet, terwijl ik daar wel van hou. Mijn tip is dus om ook eens op onderzoek te gaan naar andere shops dan dit. Zo shop ik graag bij JHP fashion, waar ik voor mezelf een parajumpers jas dames kocht waar ik al maanden naar op zoek was.

Gebruik deze tip voor handige kortingen

Ik sluit af met de leukste tip: namelijk hoe je online kleding shopt met zo veel mogelijk korting. Je kunt vanzelfsprekend inspelen op de sale periode, waar ook elke webshop wel aan meedoet. Maar ik heb nog een extra tip voor jullie in petto voor de echte ‘pro online shopper’. Heb je een shop gevonden die je helemaal leeg wilt kopen? Ga eens naar het instagram account van deze shop, en kijk bij de getagde foto’s. Hier vind je namelijk vaak berichten van influencers die van het bedrijf een promotiekortingscode gekregen hebben. Deze kun je dus makkelijk gebruiken en geeft je vak nog eens 15% extra korting! Zo shopte ik een parajumpers jas heren voor mijn vriend in de sale bij JHP, met nog eens aanvullend 10% korting via een code. Winnen!