4 redenen om bedrukte relatiegeschenken in te zetten voor jouw bedrijf

Geplaatst op
kerstgeschenken met bedrukking

De feestdagen staan voor de deur en dan geef je vaak een relatiegeschenk aan jouw klanten. De grootste vraag die gesteld wordt is: “wat geef ik dan?”. Dat kan zeker lastig zijn. Kijk goed naar je klanten, maar een ding is altijd belangrijk. Zorg dat duidelijk is dat het vanuit jouw organisatie komt. Bedruk je relatiegeschenken altijd en wel om deze redenen.

Ben je de kerstgeschenken met bedrukking al vast aan het uitzoeken en inrichten? Laat altijd ruimte over voor een product waarop jouw logo staat. En gelukkig zijn er tegenwoordig zoveel dingen die je kunt laten bedrukken! Maak je dus niet druk als je met een thema wilde werken zoals duurzaamheid, sporten of persoonlijke ontwikkeling, want er is altijd wel een haakje waar jouw bedrukte relatiegeschenk bij kan.

kerstgeschenken met bedrukking

Reden 1: In het oog, in het hart

Hoe vaker iemand jouw logo zal zien, hoe beter je in het geheugen gegrift staat. Herhaling is de basis van iets onthouden. En dat ga je imiteren door ervoor te zorgen dat de naam van jouw bedrijf zo vaak mogelijk gezien wordt. De organisaties die voor jou belangrijk zijn raken steeds meer vertrouwd met jou, dankzij het herhaaldelijk zien van jouw logo. En je wilt toch het allerliefste samenwerken met iemand die jou een vertrouwd gevoel geeft?

Reden 2: de concurrentie bijblijven

En eerlijk is eerlijk: de concurrent doet het ook. Vanwege twee redenen is het belangrijk dat jij dat ook doet. Je wilt immers niet de concurrentie achterblijven. Maar de belangrijkste reden heeft te maken met wat we hierboven schreven: wanneer zij meer on top of mind zijn bij jouw opdrachtgevers, zullen ze jou eerder vergeten. Simpelweg kan dat gewoon betekenen dat je daardoor minder omzet zult draaien, want dat ligt nu bij de concurrent.

Reden 3: maak het persoonlijk

Een persoonlijke boodschap blijft altijd beter bij dan een nutteloos geschenk. Laat daarom niet alleen jouw relatiegeschenk bedrukken met de naam van jouw bedrijf, maar laat er ook iets persoonlijks op bedrukken of graveren. Het geeft de ontvanger een speciaal gevoel en daar wil jij voor zorgen. En met deze reden, geef je reden 1 (in het oog, in het hart) nog meer kracht.

Reden 4: alles is te bedrukken

Waar we voorheen altijd naar de pen keken om te bedrukken, kunnen we inmiddels te kust en te keur. Er is bijna geen relatiegeschenk meer te bedenken die je niet kunt bedrukken. Dus waarom niet?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *