3 originele activiteiten voor een geslaagd teamuitje

Geplaatst op
activiteit

Voor de meeste bedrijven was het afgelopen jaar er een van grote onzekerheden. Moet de zaak sluiten? Hoe zit het met naleving van de coronamaatregelen binnen het bedrijf? En gaat de onderneming en zijn voltallige personeel deze crisis wel overleven? Dit soort vragen roept ook bij het personeel veel onzekerheden op. Van hen werd het afgelopen jaar veel vertrouwen en een grote flexibiliteit gevraagd. Nu het vaccin eraan komt biedt het nieuwe jaar hoop op betere tijden. Dit betekent dat het hoog tijd is om jouw personeel te bedanken en te vieren dat jullie je hier als team doorheen hebben geslagen. In dit artikel vind je 3 originele teamuitjes. Succes en plezier zijn gegarandeerd!

1. Een originele activiteit met ijspret voor het hele team

We hebben deze winter nog niet veel koude dagen gehad en een Elfstedentocht lijkt steeds verder van ons vandaan…. Hoe leuk zou het zijn om weer eens nostalgische ijspret te beleven, en dat met jullie hele team? Goed nieuws voor alle liefhebbers van kou: originele activiteiten op het ijs zijn er in overvloed! Wat dacht je van de volgende teambuilding uitjes: een clinic schaatsen, curling of ijshockey van een professional, the Ice Games, of het maken van een ijssculptuur in teamverband? Zo kunnen jullie deze winter toch nog ijspret beleven!

2. Een corona-proof teamuitje: organiseer een winter barbecue

Als er iets is dat we de afgelopen tijd hebben geleerd, is het dat je maar beter op alles voorbereid kunt zijn. Heb jij het idee dat de coronamaatregelen nog weleens langer kunnen duren, of wil je het jaar direct beginnen met een teamuitje om personeel te bedanken? Denk dan eens aan het organiseren van een winter barbecue. Dit kan ook een hele leuke manier zijn om de nieuwjaarsborrel in alternatieve vorm toch door te laten gaan. Er zijn voldoende cateringbedrijven die zich hebben gespecialiseerd in een echte winter barbecue en met je mee kunnen denken over de organisatie op 1,5 meter afstand. Het enige dat jullie mee hoeven te nemen is een goed humeur en een dikke winterjas!

3. Een gezonde activiteit organiseren? Kies voor een teamuitje in de natuur

Eén van de weinige dingen die nog waren toegestaan tijdens de lockdown was een wandeling in de natuur. Wist jij dat een wandeling ook super geschikt is als teamuitje? Frisse lucht zorgt ervoor dat jullie je hoofd leeg kunnen maken en stress en onzekerheden van de afgelopen periode even los kunnen laten. Daarnaast zorgt het wandelen in de natuur voor een boost van jullie creativiteit en concentratievermogen. Zo zie je maar weer: het organiseren van een geslaagd teamuitje hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn!

TIP: Een andere manier om je medewerkers bedanken voor hun harde werken tijdens het bewogen jaar doe je met deze 4 creatieve relatiegeschenken voor de feestdagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *