Wake Up, stresstest door jonge talent

De veranderende wereld, we praten er graag over. Op congressen, in vergaderingen, in powerpoint-presentaties. De veranderende wereld blijft voor veel mensen echter een abstract begrip. Het gaat vaak over veranderingen die zich ‘ergens’ in de toekomst afspelen. We praten er over, vinden het belangrijk, om daarna vaak toch weer over te gaan tot de orde van de dag. De vraag is hoe je vandaag al aan de slag kan met die veranderende wereld.

Daarom heeft De Zaak van Vertrouwen, als variant op “The Hunt“, waarbij je je eigen organisatie aanvalt, ‘Wake Up’ ontwikkeld.  Uitgangspunt bij Wake Up is een stresstest door een team jonge toptalenten dat met nieuwe inzichten de aanval opent op jouw organisatie.

Om het niveau van de talenten te waarborgen, niet elke  student is immers een toptalent, werken we voor de samenstelling van Young Talent-teams samen met de Stichting SpinAwards, die al meer dan 10 jaar de beste digitale toptalenten scout.

Wat levert de sessie je op? Een wake up voor je organisatie door een team van frisse jonge geesten, die vandaag dingen bedenken, waar mogelijke concurrenten morgen pas mee bezig zijn. Uiteraard gevolgd door een aanbeveling van de Zaak van Vertrouwen over  wat concrete vervolgstappen zouden kunnen zijn.