Is vertrouwen een meetbaar begrip?

Ja! Wij hebben in samenwerking met StakeholderWatch een dashboard ontwikkeld dat nauwkeurig aangeeft hoe het vertrouwen in uw organisatie er op dit moment voorstaat. Zodat u op het juiste moment op de juiste manier adequaat kunt handelen.

Vertrouwen meten is uiterst relevant en is in onze ogen het fundament onder elke klantrelatie. Helemaal omdat de huidige consument steeds mondiger wordt, meer alternatieven heeft en transparantie eist.

Onze real time  monitor legt bloot waar uw bedrijf goed presteert en waar verbetering mogelijk is. Het helpt u te handelen vanuit kennis en kracht, niet alleen vanuit gevoel.

Hoe werkt het?

De Zaak van Vertrouwen heeft in samenwerking met StakeholderWatch een vertrouwensmonitor ontwikkeld. StakeholderWatch is een mondiaal opererend volautomatisch onderzoeksysteem dat diverse (real time) meetinstrumenten combineert over de stemming bij en perceptie van stakeholders van organisaties.

Het dashboard geeft continu feedback op het gebied van vertrouwen van bijvoorbeeld klanten en daarnaast op zaken als reputatie, klanttevredenheid en net promotor scores.

Meer info? In samenwerking met onze partner StakeholderWatch geven we graag een demo om de diverse mogelijkheden te laten zien.